Landgoed Voorlei

Leidschendam-Voorburg - Leidschendam
Toekomstig aanbod

Over dit project

Welkom op Landgoed Voorlei
Eén van de aller-, allermooiste nieuwbouwlocaties van Nederland. Het enige project van Nederland met gemiddeld 1.000 m2 groen per woning. Centraal gelegen tussen Den Haag, Rotterdam en Leiden.
9 groengebieden
Ruim dertig hectare parklandschap met circa 325 woningen verdeeld over negen groengebieden. Ieder met zijn unieke architectuur en eigen identiteit. Een rijk gevarieerd aanbod in verschillende prijsklasses: van statige herenhuizen, royale geschakelde woningen, karakteristieke halfvrijstaande villa's, vrijstaande villa’s, luxe appartementen, penthouses en zelfs een aantal bouwkavels. Zeer duurzaam en energiezuinig.
De verkoop van de grondgebonden woningen Het Lint en De Boomgaard is 13 mei gestart. Je kunt je inschrijven tot 29 mei 23.59 uur! De start verkoop van het groengebied Vlietzicht volgt later in het tweede kwartaal van 2023.
Voor meer informatie een om aan te melden ga naar de projectwebsite www.voorlei.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed Voorlei
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Herenhuis, Penthouse, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leidschendam-Voorburg.

Aanmelden