EVE Nieuwbouw

Leidschendam-Voorburg - Leidschendam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 170m2

Over dit project

Met EVE staan we aan de vooravond van een prachtig avontuur: 60 nieuwbouw bosvilla’s tussen duin en polder in Leidschendam-Voorburg. Wordt jouw droom vol idealen werkelijkheid in deze oase van groen? Speel, beweeg, ontspan en geniet van het echte buitenleven. Let’s celebrate life!

Bij nieuwbouwproject EVE gaan we een stapje verder. Hier kun je leven zoals jij dat goed vindt: bewust, gezond en met mensen die ook zo in elkaar zitten. Volop in de natuur en midden in de randstad. Het beste van twee werelden. Vanaf je eigen veranda geniet je van het gemeenschappelijke, jonge bos. Auto’s blijven uit het zicht. Het lijkt wel iedere dag vakantie. Zie jij jezelf hier al wonen?

Meer informatie

Kenmerken

Project
EVE Nieuwbouw
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leidschendam-Voorburg.

Aanmelden