Triadome

Leidschendam-voorburg - Leidschendam
Toekomstig aanbod

€ 350.000,- tot € 1.750.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 250m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Op zoek naar een nieuwbouwproject met koopappartementen aan de Vliet? Maak kennis met Triadome in Leidschendam-Voorburg. Een fantastisch ontwerp van stijlvolle appartementsgebouwen. Prachtig weerkaatsend in het water.

Wie kiest voor Triadome kiest voor luxe appartementen en penthouses. Gunstige ligging op de zon, los van het gas, ruimte voor groen en water, gedeelde openbare ruimte en een half verdiepte parkeergarage die ervoor zorgt dat de geparkeerde auto’s uit het zicht blijven.

Heeft u interesse? Meldt u zich dan via de website: https://wonenintriadome.nl/ aan voor de nieuwsbrief, dan houden we u automatisch, vrijblijvend op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Triadome
Koopwoningen
86
Prijs
€ 350.000,- tot € 1.750.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leidschendam-voorburg.

Aanmelden