Triadome

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Leidschendam-Voorburg - Leidschendam
Actueel aanbod

€ 370.000,- tot € 2.050.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
57 - 274m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Op zoek naar een nieuwbouwproject met koopappartementen aan de Vliet? Maak kennis met Triadome in Leidschendam-Voorburg. Een fantastisch ontwerp van stijlvolle appartementsgebouwen. Prachtig weerkaatsend in het water.

Wie kiest voor Triadome kiest voor luxe appartementen en penthouses. Gunstige ligging op de zon, los van het gas, ruimte voor groen en water, gedeelde openbare ruimte en een half verdiepte parkeergarage die ervoor zorgt dat de geparkeerde auto’s uit het zicht blijven.

Triadome ligt fantastisch met alle dagelijkse voorzieningen op loop- of fietsafstand en met de Vliet in de ‘voortuin’. De locatie is onderdeel van Klein Plaspoelpolder (KPP). Deze wijk verandert de komende jaren in een groene, duurzame woonwijk. 

Ligging
De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft ongeveer 75.000 inwoners en ligt aan het 310 hectare omvattende Vlietland; één van de mooiste recreatiegebieden van Nederland met bossen, vaar- en zwemwater. Het paradijs om de hoek. Met OV-verbindingen als de Randstadrail, HTM en buslijnen tussen Den Haag, Zoetermeer, Voorschoten en Leiden is Triadome zeer goed bereikbaar. Winkelen? Twee jaar geleden werd de ‘Westfield Mall of the Netherlands’ opgeleverd met 280 winkels en restaurants, een bioscoop en parkeergarage. Ook sportclubs en verenigingen zijn rijk vertegenwoordigd. 

Heeft u interesse? Schrijft u zich dan via de website: https://wonenintriadome.nl/.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Triadome
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
36 van 86 beschikbaar
Prijs
€ 370.000,- tot € 2.050.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leidschendam-Voorburg.

Aanmelden