De Coulissen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Leidschendam-voorburg - Leidschendam
Actueel aanbod

€ 860.000,- tot € 1.490.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
131 - 234m2
Kaveloppervlak
607 - 1306m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Je ziet ze veel op schilderijen, coulisselandschappen. Een romantisch vergezicht, waarvan het lijkt alsof het altijd al bestond. Links een aantal hoge populieren, in het midden een boerenwoning met landerijen, rechts de kerktoren en de contouren van het dorpje verderop. Het lijkt alsof alle elementen achteloos zijn uitgestrooid over de horizon, waarachter zojuist de zon opkomt…

En dit is ook het toneel van uw eigen woning in De Coulissen! Wonen in een dergelijk landschap betekent voor u vooral genieten van de ruimte, het uitzicht en de geregisseerde plaatsing van natuurlijke elementen zoals bomen, hagen en struiken in uw woonomgeving. Een oase van rust… met het geluid van de natuur op de achtergrond.

In dit prachtige, groene kavellandschap tussen Leidschendam en Voorschoten worden 10 riante kavels van ruim 600 tot 1300 m², met hierop een viertal villa ontwerpen van Zeinstra Veerbeek Architecten aangeboden. Deze verschillende ontwerpen van de woningen, variërend van circa 131 tot 234 m² woonoppervlak, passen bij het landschappelijk uitgangspunt van het coulisselandschap. Geen kakofonie aan bouwstijlen, maar maximale diversiteit door variatie op hetzelfde thema. Daarnaast wordt er een optimale verstrooiing van de woningen over het plangebied voorgesteld, zodat u zicht heeft naar alle zijden, zonder dat de privacy van u en uw buren in het gedrang komt. Doorlopende voorgevels, slim geplaatst, bieden tegelijkertijd beschutting, rust en een riant privé-terras. De gekozen materialen voor uw woning combineren op een smaakvolle manier met de kleuren en texturen van het landschap. Het palet dat gebruikt is voor de woningen bestaat uit natuurlijke tinten bakstenen, verschillende houtsoorten en leipannen. Door een slimme variatie van deze materialen toe te passen, creëren we een ingetogen verscheidenheid, die de eenheid juist versterkt.

Interesse? Schrijft u zich dan nu in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Coulissen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Prijs
€ 860.000,- tot € 1.490.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leidschendam-voorburg.

Aanmelden